Reunie 80 jarig jubileum:
8 september 2013 van 13:00-17:00   Kruislaan 224, Amsterdam
Welkom bij de Jubileumsite van Scouting Oost 1
Het laatste nieuws
Onze Oud-leden
Wist je dat ...
Contact
Aanmelden kan niet meer
Valid HTML 4.01 Transitional

De jubileumwebsite van Scouting Oost 1 is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd niet meer actueel is of niet meer juist. Scouting Oost 1 staat dan ook niet in voor de juistheid en de volledigheid van de geboden informatie.

De gegevens op deze website zijn bedoeld ter algemene informatie. Deze gegevens kunnen zonder nadere aankondiging wijzigen. U kunt aan de informatie van deze website en/of websites waarnaar of waarvan met een hyperlink af anderszins wordt verwezen geen rechten ontlenen.

Scouting Oost 1 is niet aansprakelijk voor schade ontstaan als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, technisch storingen en/of schade anderszins ontstaan.

Op deze website staan foto's van onze (oud-)leden. In beginsel gaat Scouting Oost 1 er vanuit dat niemand hiertegen bezwaar heeft. Mocht u toch bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto's met uwzelf daarop moet u dat zeker even melden bij de organisatie van dit jubileum of de . Wij kunnen daar dan rekening mee houden !