Reunie 80 jarig jubileum:
8 september 2013 van 13:00-17:00   Kruislaan 224, Amsterdam
Welkom bij de Jubileumsite van Scouting Oost 1
Het laatste nieuws
Onze Oud-leden
Wist je dat ...
Contact
Aanmelden kan niet meer
Valid HTML 4.01 Transitional
Oud-leden Oud-leden
 
 
 
 

Zoeken, bellen, verzamelen, mailings, controleren, invoeren, mailen .....

Met het 75 jarig jubileum van 2008 zijn we eens lekker door alle overzichten van oud-leden in onze archieven gedoken. Met veel inzet hebben we inmiddels heel wat namen van oud-leden teruggevonden en nog belangrijker, van een flink aantal ook een recent (mail)adres.

Deze namen vindt u terug in een drietal overzichten:

Deze overzichten vind je door op de linkjes rechtsbovenin te klikken. Hierbij proberen we ook aan te geven in welke periode deze persoon lid was van onze scouting vereniging (Scouting Oost 1 en haar voorgangers). De huidige jaartallen zijn een eerste aanzet om ook dit inzichtelijk te krijgen. Dan weet u dat wij het over de Jan Bos uit 1954 hebben i.p.v. die van 1998 :-)

Uiteraard hebben wij meer gegevens van deze oud-leden beschikbaar (zoals een adres), maar die zullen vanuit privacy-overwegingen uiteraard niet gepubliceerd worden.

Daarnaast zijn er nog een aantal gegevens incompleet en/of niet correct. Naast onze eigen zoektochten door de soms bijna onleesbare overzichten en nog onontdekte spelonken van ons archief, zouden wij het zeer op prijs stellen indien u ons zou willen helpen met het aanvullen en verbeteren van deze gegevens. Dat kan door gebruik te maken van ons webformulier (indien het u zelf betreft) of ons mailadres indien u informatie heeft over anderen. Op die manier hopen we zoveel mogelijk oud-leden te bereiken en uit te nodigen voor ons jubileum.

Verder is het natuurlijk zo dat als u niet op deze overzichten voor wilt komen, u dat verzoek naar datzelfde mailadres kunt sturen. Dan zullen wij daar rekening mee houden.

Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten.

De jubileum commissie